Abian Instal
  
   Home  | Contul Meu  |  Continutul Cosului  |  Plateste   
Categorii
Aparate aer conditionat (14)

APOMETRE - CONTOARE DE APA made in Italia (9)

Casa si Gradina (83)

  Electrice (19)

  Gradina (1)

  Reparatii Casnice (5)

  Sanitare (6)

  Scule si Unelte (50)

  Materiale pentru Constructii (2)

CENTRALE TERMICE-Electrice-Gaz-Lemne-Carbuni-Cocs-Lignit-Peleti (28)

Feronerie (8)

JGHEABURI-BURLANE-TIGLA METALICA made in Romania (19)

PARTENER CARGUS (0)

POMPE APE UZATE (2)

RACORD (tub) FLEXIBIL din INOX (dublu perete) (3)

Radiatoare-Calorifere (3)

SOBE - SEMINEE (0)

USI METALICE de EXTERIOR (0)

COSURI de FUM (5)

Cautare rapida
 
Folositi cuvintele cheie pentru gasirea produsului.
Cautare Avansata
Notificari
NotificariNotifica-ma cu informatii despre GLET de INTERIOR CT 126
Informatii
Transport & Livrare
Informatii generale
Modalitati de plata
Contactati-ne
Sitemap Dinamic
A.N.P.C.
GLET de INTERIOR CT 126
[sac]
12,00LEI
*TVA inclus
*Nu include transport

Glet pentru interior si rigips pe baza de ipsos - CT 126


Glet pentru interior si rigips pe baza de ipsos - CT 126

Gletul pentru interior si rigips pe baza de ipsos aditivat se recomanda pentru egalizarea suprafetelor si umplerea denivelarilor in strat de 2-10 mm, precum si la lipirea placilor de rigips.


Glet pentru interior si rigips pe baza de ipsos CT 126 este foarte rezistent si prezinta un grad mare de aderenta. Acest glet pentru interior si rigips este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Glet pentru interior pe baza de ipsos CT 126 se preteaza, de asemenea, la lipirea placilor de rigips. Finisarea se realizeaza cu fierul de glet sau prin slefuirea cu smirghel, rezultatul este un finisaj alb mat de foarte buna calitate. Glet pentru interior si rigips pe baza de ipsos CT 126 este distribuit in saci de 5 kg si 20 kg.

CARACTERISTICI
 • gletul pentru interior si rigips Ceresit CT 126 permite realizarea de straturi de pana la 10 mm
 • gletul pentru interior si rigips Ceresit CT 126 ofera rezistenta mare, in timp scurt
 • gletul pentru interior si rigips Ceresit CT 126 are un grad mare de aderenta
 • gletul pentru interior si rigips Ceresit CT 126 ofera finisaj alb mat, de foarte buna calitate
 • gletul pentru interior si rigips Ceresit CT 126 furnizeaza rezistenta la fisurare in strat gros

DOMENII DE UTILIZARE
 • Gletul pentru interior si rigips Ceresit CT 126 este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Finisarea se poate face in mod traditional prin slefuire cu glasspapier sau prin netezire cu fierul de glet, cu putin timp inainte de intarirea materialului aplicat pe perete.
 • Gletul pentru interior si rigips Ceresit CT 126 permite egalizarea suprafetelor prin incarcari de pana la 10 mm intr-un singur strat.
 • Suprafata gletuita cu gletul pentru interior si rigips Ceresit CT 126 va deveni perfect neteda si de un alb mat. Daca se doreste, gletul pentru interior si rigips poate fi vopsit dupa uscare cu vopseluri de dispersie sau pe baza de solventi organici.
 • Gletul pentru interior Ceresit CT 126 se preteaza, de asemenea, la lipirea placilor de gips carton, a paslei, a elementelor decorative din ipsos sau a materialelor spongioase.
 • Acest glet pentru interior si rigips poate fi folosit in interiorul cladirilor in locuri uscate, fara umiditate permanenta.

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA
Gletul pentru interior si rigips Ceresit CT 126 poate fi utilizat pe suprafete uscate, dense, rugoase si curate, lipsite de substante antiaderente (grasimi, bitumuri, praf). Gletul pentru interior si rigips se aplica pe beton, tencuiala traditionala, vopseluri de dispersie (rezistente), placi de gips-carton. Straturile superficiale, nerezistente, vor fi inlaturate inainte de aplicarea gletului pentru interior si rigips Ceresit CT 126. Zugravelile pe baza de cleiuri sau var vor fi obligatoriu inlaturate in totalitate, vor fi razuite dupa o udare prealabila si apoi spalate cu apa. Suprafetele din beton si tencuiala traditionala pot fi reparate cumortarul Ceresit CT 85. Suprafetele lucioase pe care au fost aplicate vopseluri de ulei vor fi asperizate cu glasspapier si apoi desprafuite. Suprafetele absorbante (ipsos, BCA, silicati sau de provenienta lemnoasa) vor fi grunduite cu Ceresit CT 17.

MOD DE APLICARE
Gletul pentru interior si rigips Ceresit CT 126 se va introduce in cantitatea masurata de apa rece si curata si se va amesteca cu ajutorul unui rotator cu paleti pana la obtinerea unei mase uniforme, fara aglomerari. Dupa 3-5 minute, gletul pentru interior si rigips se va amesteca din nou. Nu se vor folosi recipiente si ustensile ruginite, murdare sau cu urme de alte substante (vopsea, glet intarit, diluanti etc.). Consistenta amestecului va fi stabilita in functie de conditiile si de tehnologiile de executie si va fi pastrata pe tot timpul desfasurarii activitatii respective. Astfel preparat, gletul pentru interior si rigips Ceresit CT 126 se va aplica in strat uniform pe suport, cu ajutorul fierului de glet. Straturile aplicate pe perete se pot finisa prin lisare cu fierul de glet cu putin timp inainte ca materialul sa faca priza. Dupa uscarea gletului pentru interior si rigips, suprafata poate fi slefuita cu glasspapier. Praful care se va aseza pe suprafata va fi maturat cu o maturica moale. Se va executa chituirea finala a eventualelor neregularitati cu gletul Ceresit CT 127 si apoi slefuirea zonelor chituite. Pentru realizarea unui finisaj final de mare finete se poate aplica un ultim strat de glet pentru interior si rigips de consistenta mai moale sau se poate folosi gletul CT Ceresit 127pentru obtinerea de supra fete de un alb imaculat.

In cazul utilizarii gletului pentru interior si rigips Ceresit CT 126 in scopul fixarii placilor sau a elementelor decorative, masa preparata se va aplica punctat pe perimetrul suprafetelor de montare. Elementul respectiv se va aseza pe locul dorit apoi, se va apasa tare, dupa care se va curata surplusul de material. Atat instrumentele cat si locurile care au fost murdarite cu acest glet pentru interior si rigips se vor spala cu apa, iar resturile intarite vor fi inlaturate mecanic. Masa pregatita trebuie utilizata intr-un interval de aprox. 40-60 minute de la preparare.

Nota: Lucrarile se vor face in conditii lipsite de umezeala, la o temperatura a aerului si a suportului de 5°C - 30°C. Toate datele tehnice prezentate se refera la conditii de temperatura de 20°C si umiditate relativa a aerului de 60%. In alte conditii, parametrii materialului pot fi modificati.

RECOMANDARI
Producatorul garanteaza calitatea gletului pentru interior si rigips Ceresit CT 126, dar nu poate influenta conditiile si modul lui de utilizare. In cazul unor situatii neclare (atipice), se recomanda efectuarea unor incercari proprii de utilizare a gletului.

DEPOZITARE
 • In spatii uscate, gletul pentru interior si rigips Ceresit CT 126 se poate pastra timp de 12 luni.

AMBALARE
 • Gletul pentru interior si rigips pe baza de ipsos Ceresit CT 126 este ambalat in saci de 5kg si 20 kg.

Acest produs a fost adaugat in catalogul nostre in data de luni 25 iunie, 2012.
Recenzii
Producatori

.
..
...
ARALEX
ARISTON
BAXI
BMETERS
CARGUS
DAIKIN
DEMIRDOKUM
FUJITSU
GREE
HENKEL
I.I.J.E.L
NORDSTAR
PROTHERM
SAUNIER DUVAL
SFA grup
YAMATO
Noutati!
Contoare de apa rece pentru bransament tip GMB, multijet cu cadran umed, cu 5 role, clasa metrologica B, cu capete filetate, cu flanse, sita interna
Contoare de apa rece pentru bransament tip GMB, multijet cu cadran umed, cu 5 role, clasa metrologica B, cu capete filetate, cu flanse, sita interna
109,73LEI
Cosul de cumparaturi
... este gol
Informatii despre producator
HENKEL
Alte produse
Recenzii
Scrie o recenzieScrie-ti parerea despre acest produs!

Copyright © 2020 Abian Instal
Powered by osCommerce