Abian Instal
  
   Home  | Contul Meu  |  Continutul Cosului  |  Plateste   
Categorii
Aparate aer conditionat (14)

APOMETRE - CONTOARE DE APA made in Italia (9)

Casa si Gradina (83)

CENTRALE TERMICE-Electrice-Gaz-Lemne-Carbuni-Cocs-Lignit-Peleti (28)

Feronerie (8)

JGHEABURI-BURLANE-TIGLA METALICA made in Romania (19)

PARTENER CARGUS (0)

POMPE APE UZATE (2)

RACORD (tub) FLEXIBIL din INOX (dublu perete) (3)

Radiatoare-Calorifere (3)

SOBE - SEMINEE (0)

USI METALICE de EXTERIOR (0)

COSURI de FUM (5)

Cautare rapida
 
Folositi cuvintele cheie pentru gasirea produsului.
Cautare Avansata
Notificari
NotificariNotifica-ma cu informatii despre Cos de fum ceramic cu interior circular de 270 mm
Informatii
Transport & Livrare
Informatii generale
Modalitati de plata
Contactati-ne
Sitemap Dinamic
A.N.P.C.
Cos de fum ceramic cu interior circular de 270 mm
[Q270mm]
259,00LEI
*TVA inclus
*Nu include transport

Avantaje:

Motivele si avantajele reale a cosurilor de fum Maestro pentru care ne-au ales clientii nostri:

Aceste motive si diferentieri intre sistemele de cosuri de fum, va pot ajuta sa descoperiti avantajele reale Maestro si dezavantajele, de la un cos de fum la altul:

1:Cosul de fum Maestro este prefabricat cu INTERIOR CIRCULAR pentru TIRAJ mai eficient decat cosurile obisnuite patrate. Cosul de fum cu interior circular are tiraj si mai eficient si mai sigur decat cosul de fum cu interior patrat.

Cosul de fum cu interior circular nu numai ca are tiraj mult mai bun decat cosul de fum cu interior patrat dar este mult mai usor de intretinut si de curatat decat cele cu interior patrat.

Datorita acestui fapt eliminati 100% riscul de a se autoaprinde funinginea depusa la colturile patrate dar, asta nu inseamna ca nu trebuie periodic supravegheat si curatat.

Va reamintim faptul ca autoaprinderea funinginei depuse in interiorul  cosului de fum poate sa aiba un efect fatal celor din jur

De retinut, cosul de fum cu interior circular este mult mai sigur la evacuarea fumului decat cosul de fum cu interior patrat !

2:Lucrul esential la siguranta cosurilor de fum este ca acestea fie armate pe interior cu fier si beton,respectiv sa aiba POSIBILITATE DE ARMARE in interiorul acestuia.

De ce in interiorul acestuia?!..- pentru a se pastra intact exteriorul cosului de fum respectiv.

Cosul de fum armat la colturi cu fier si beton are o rezistenta mult mai buna la incalziri si raciri repetate decat la cosurile de fum care nu sunt armate. Armarea in exterior cu diferite improvizati strica mult aspectul cosului de fum si aspectul casei, plus ca armarea in exterior nu este atat de eficienta fata de cea din interiorul acestuia.

ATENTIE!!!

-Nu montati cosuri de fum sau sisteme de cosuri de fum fara armatura de rezistenta, elementele sau bucatile din care este facut cosul de fum se pot forfeca intre ele la incalziri si raciri repetate indiferent de materialul din care este fabricat.

De retinut!! -Cosul de fum trebuie sa aiba armatura din  fier si beton! Acest lucru este indicat sa fie facut chiar de jos de la fundatia cosului de fum pana in varful acestuia.

3: La realizarea cosurilor de fum este esential si materialul din care este fabricat dar si grosimea acestuia.

Cosurile de fum confectionate din materiale slabe si subtiri nu sunt rezistente ba chiar sunt fragile si sunt sortite pieririi inainte de timp, grosimea peretilor acestora este foarte importanta.

Evitati sa achizitionati cosuri de fum prea subtiri sau chiar fragile din alte materiale necorespunzatoare, de exemplu: aluminiu, beton, lemn, tabla subtire sau din materiale inflamabile.

De retinut !! -Pentru rezistenta cosurilor de fum este necesara si grosimea peretilor dar si materialul din care este fabricat.

Recomandam sa nu montati cosuri de fum fabricate din materiale necorespunzatoare subtiri si fragile sau doar tuburi de fum fara izolatie pentru ca acestea se pot crapa la simple lovituri din greseala sau la rezemarea unor obiecte peste cosul de fum. De exemplu: daca cosul de fum la o simpla lovitura cu ciocanul se crapa sau se sparge, ulterior se pot crea neplaceri si cheltuieli semnificative.

4:Cosul de fum trebuie sa fie dotat cu TOATE ELEMENTELE NECESARE DE ULTIMA GENERATIE

Aceste dotari cu elementele speciale sunt foarte importante si necesare pentru o viata a cosului de fum indelungata dar si pentru siguranta acestuia.

5:Nu in ultimul rand, PRETUL (Total) al Cosului de fum cu o oferta completa raportata la Calitatea acestuia .

Inainte de achizitia cosului de fum este bine sa luati in calcul nu doar pretul pe metru liniar, este foarte bine daca calculati si faceti o diferenta si in ceea ce se ofera contra sumei achitate.

Este bine daca achizitionati dintr-un singur loc toate elementele si toate accesoriile sistemului complet astfel veti evita deplasarile si neplacerile ulterioare la montarea cosului de fum complet.

-          Sistemul de Cosuri de fum Maestro este o solutie Practica, Sigura si Rezistenta, foarte rapida din punct de vedere constructional si foarte Avantajos din mai multe puncte de vedere fata de alte cosuri de fum existente pe piata.

Materialele prime utilizate la fabricarea elementelor nu sunt toxice, poluante si nu sunt cuprinse in lista materialelor cancerigene, nu degaja noxe care sa dauneze sanatatii oamenilor si a mediului inconjurator, nu prezinta riscuri de accidentare pentru utilizatori.

Iata materialele prime din care este prefabricat prin vibropresare cosul de fum Maestro:

-Granulatie Ceramica 85%,

-Sort 1-2(nisip)3%,

-Ciment de calitate 52.5(cel mai tare existent pe piata)10%,

-Adezivi si Aditivi flexibili si Speciali acestui scop1%,

-Super Plastifianti 1%,

-Apa (pt. Mixare).

Procesul de fabricatie se desfasoara conform tehnologiei experimentate de catre intreprindere, care exercita si controlul de calitate asupra produsului dealungul procesului de fabricatie conform sistemului propriu de norme de calitate certificat. STAS INTERN MAESTRO.

Incercarile severe la care au fost supuse elementele in timpul experimentarii, socuri mecanice, incalzire respectiv racire brusca, tratamente cu produse chimice, a demonstrat calitatea viabila a produsului dar si din partea cumparatorilor avand numai aprecieri pozitive despre produs.

- IATA AVANTAJELE MAESTRO FATA DE ALTE COSURI DE FUM:

TUB SAMOTA + VATA MINERALA + STRUCTURA BETON

-1: PRETUL COSULUI DE FUM IN METRUL LINIAR SI PRETUL ACCESORIILOR NECESARE DE CARE ESTE NEVOIE ,-USA COSULUI, CAPAC, PALARIE , ETC.

-2:PRETUL COSULUI DE FUM MAESTRO ESTE IN LEI/ METRU-LINIAR, IAR LA ALTE SISTEME SUNT IN EURO!!!NU IN LEI!!!

-3:COMPONENTELE MAESTRO SUNT MULT MAI SIMPLE, -SUNT FABRICATE DINTR-O BUCATA SI ACEST FAPT AVANTAJEAZA MONTAJUL ACESTORA PE ACOPERIS .

-SISTEMUL MAESTRO ESTE MAI USOR DE MANEVRAT PE SOL SI PE ACOPERIS, DECAT SISTEMUL CU TUBULATURA +VATA MINERALA+STRUCTURA BETON PENTRU CA ESTE IMPREUNA FABRICAT CU EXTERIORUL COSULUI DE FUM!

-4:ARMAREA COSULUI DE FUM MAESTRO ASIGURA REZISTENTA MAI BUNA DECAT CU TUBULATURA REZEMATA CU VATA MINERALA, ADICA TUBULATURA ESTE ARMATA SI PRINSA ,NU DOAR REZEMAT SI FIXAT CU VATA MINERALA PE STRUCTURA DE BETON.


AVANTAJELE MAESTRO FATA DE COSURILE TIP- INOX:


- MAI BUNA PROTECTIE LA ZGOMOT!

- NU EXISTA RISCUL FENOMENELOR DE COROZIUNE CE POT APAREA IN PUNCTELE DE SUDURA SAU LA IMBINAREA PRIN FALTUIRE!

- STABILITATE SI REZISTENTA MAI MARE LA FIXAREA ELEMENTELOR!

-TIRAJ MULT MAI BUN SI MAI SIGUR!

-NU EXISTA FENOMENUL DE SCURGERE A GUDRONULUI INTRE ELEMENTELE DE COS , SAU PESTE CAPAC, PESTE COSUL DE FUM SAU ACOPERISUL CASEI.

-NU IN ULTIMUL RAND PRETUL COSULUI DE FUM/METRU-LINIAR SI PRETUL ACCESORIILOR DIN INOX

-LA RUBRICA INOX , PUTETI VIZIONA SI PUTETI FACE DIFERENTA INTRE COSUL DE FUM MAESTRO SI COS DE FUM DIN INOX, PUTETI VEDEA DUPA UN AN DE UTILIZARE CUM ARATA UN COS DE FUM DIN INOX.(O POZA SPUNE MAI MULT DECAT O MIE DE CUVINTE).


AVANTAJELE MAESTRO FATA DE COSURILE DE FUM TRADITIONALE DIN CARAMIDA:


-CONSTRUCTIE MULT MAI RAPIDA .

- SECTIUNEA INTERIOARA CIRCULARA REDUCE PIERDERILE DE TIRAJ!

- FUNCTIUNE MULT MAI BUNA CU INTERIOR CIRCULAR!

- INTERIOR CIRCULAR MULT MAI USOR DE INTRETINUT SI CURATAT

- ARE DURATA DE VIATA MAI MARE!

- DIMENSIUNI EXTERIOARE MAI REDUSE!

STABILITATE SI REZISTENTA MAI MARE LA FIXAREA ELEMENTELOR .

-POSIBILITATE DE ARMARE A COSULUI DE FUM IN PARTEA INTERIOARA, PRINSA CU PARTEA EXTERIOARA LAOLALTA.

-NU EXISTA FENOMENUL DE SCAPARI ALE GAZELOR SAU A FUMULUI DE EVACUARE INTRE CARAMIZILE MONTATE SI FIXATE UNA PESTE ALTA.

ATENTIE!-

CARAMIZILE MONTATE CU MORTAR IN CARE ESTE INTRODUS VAR NU ESTE SUFICIENT DE SIGUR PENTRU CENTRALELE PE GAZ SAU PE COMBUSTIBIL SOLID PRIN GAZEIFICARE,PENTRU CA VARUL ISI PIERDE PROPRIETATILE IN CONTACT CU ACIZII CE REZULTA DIN ARDEREA COMBUSTIBILILOR OBISNUITI SI DESPRIND CARAMIZILE FIXATE UNA PESTE ALTA CU INCALZIRI SI RACIRI REPETATE.....

-PRETUL TOTAL AL MATERIALELOR DIN CARAMIDA SI ACCESORII+MONTAJUL ACESTORA !

-COSUL DE FUM MAESTRO ESTE MAI RAPID SI MAI USOR DE MONTAT SI NU ARE GABARIT  EXTREM DE MARE .

..................................................................................................................................................................................................


Sistemul de Cosuri de fum Maestro este o solutie Practica, Sigura si Rezistenta, foarte rapida din punct de vedere constructional si foarte Avantajos din mai multe puncte de vedere fata de alte cosuri de fum existente pe piata.

Materialele prime utilizate la fabricarea elementelor nu sunt toxice, poluante si nu sunt cuprinse in lista materialelor cancerigene, nu degaja noxe care sa dauneze sanatatii oamenilor si a mediului inconjurator, nu prezinta riscuri de accidentare pentr utilizatori.

Iata materialele prime din care este prefabricat prin vibropresare cosul de fum Maestro:

-Granulatie Ceramica 85%,

-Sort 1-2(nisip)3%,

-Ciment de calitate 52.5(cel mai tare existent pe piata)10%,

- Adezivi si Aditivi flexibili Speciali in acest scop1% ,

- Super Plastifianti 1%,

- Apa (pt. Mixare).

Procesul de fabricatie se desfasoara conform tehnologiei experimentate de catre intreprindere care isi exercita si controlul de calitate asupra produsului dealungul procesului de fabricatie conform sistemului propriu de norme de calitate certificat. STAS INTERN MAESTRO.

Incercarile severe la care au fost supuse elementele in timpul experimentarii, socuri mecanice, incalzire respectiv racire brusca , tratamente cu produse chimice, au demonstrat calitatea viabila a produsului dar si din partea cumparatorilor avand numai aprecieri pozitive despre produs.

Acest produs a fost adaugat in catalogul nostre in data de vineri 30 septembrie, 2011.
Recenzii
Producatori

.
..
...
ARALEX
ARISTON
BAXI
BMETERS
CARGUS
DAIKIN
DEMIRDOKUM
FUJITSU
GREE
HENKEL
I.I.J.E.L
NORDSTAR
PROTHERM
SAUNIER DUVAL
SFA grup
YAMATO
Noutati!
Centrala termica WESTEN STAR DIGIT 240FI 24 kw
Centrala termica WESTEN STAR DIGIT 240FI 24 kw
2.777,25LEI
Cosul de cumparaturi
... este gol
Informatii despre producator
I.I.J.E.L
I.I.J.E.L Homepage
Alte produse
Recenzii
Scrie o recenzieScrie-ti parerea despre acest produs!

Copyright © 2020 Abian Instal
Powered by osCommerce