Abian Instal
  
   Home  | Contul Meu  |  Continutul Cosului  |  Plateste   
Categorii
Aparate aer conditionat (14)

APOMETRE - CONTOARE DE APA made in Italia (9)

Casa si Gradina (83)

  Electrice (19)

  Gradina (1)

  Reparatii Casnice (5)

  Sanitare (6)

  Scule si Unelte (50)

  Materiale pentru Constructii (2)

CENTRALE TERMICE-Electrice-Gaz-Lemne-Carbuni-Cocs-Lignit-Peleti (28)

Feronerie (8)

JGHEABURI-BURLANE-TIGLA METALICA made in Romania (19)

PARTENER CARGUS (0)

POMPE APE UZATE (2)

RACORD (tub) FLEXIBIL din INOX (dublu perete) (3)

Radiatoare-Calorifere (3)

SOBE - SEMINEE (0)

USI METALICE de EXTERIOR (0)

COSURI de FUM (5)

Cautare rapida
 
Folositi cuvintele cheie pentru gasirea produsului.
Cautare Avansata
Notificari
NotificariNotifica-ma cu informatii despre Adeziv Ceresit CM 9
Informatii
Transport & Livrare
Informatii generale
Modalitati de plata
Contactati-ne
Sitemap Dinamic
A.N.P.C.
Adeziv Ceresit CM 9
[sac]
20,00LEI
*TVA inclus
*Nu include transport

Adeziv in pat subtire si mediu pentru montare gresie si faianta la interior- CM 9

Adezivul in pat subtire si mediu pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 9 este ideal pentru placarile standard. Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 9 se poate utiliza pentru orice tip de gresie si faianta, piatra naturala, teracote si mozaicuri, cu grosimi intre 5 si 15 mm. Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 9 poate fi folosit pentru suprafetele neregulate si pentru placile ceramice absorbante din interiorul constructiei. Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 9 se comercializeaza in saci de 25 kg.

CARACTERISTICI
 • adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 se poate utiliza pentru grosimi de la 5 la 15 mm
 • adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 este ideal pentru suprafete neregulate
 • adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 poate fi folosit pentru placi ceramice absorbante
 • adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 este economic

DOMENII DE UTILIZARE
 • Adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 poate fi folosit pentru placari ceramice sau din piatra naturala, tera­cote si mozaicuri.
 • Adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 poate fi folosit pentru lipirea placilor ceramice absorbante, gr. BIIa, BIIb, BIII, la interior, pe toate suporturile având ca liant cimentul.
 • Adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 poate fi folosit pentru placarea cu placi ceramice portelanate neabsorbante se va adauga aditivul Ceresit CC 83 sau se va utiliza un adeziv flexibil (Ceresit CM 12 sau Ceresit CM 16).

Prin adaugarea aditivului Ceresit CC 83 se creaza un pat de mortar flexibil, de mare aderenta. Adaugarea de aditiv Ceresit CC 83 este necesara la placarile ceramice pe urmatoarele suporturi:
 • placari ceramice anterioare;
 • vopsele;
 • panouri usoare de constructie - gips-carton;
 • mozaicuri lustruite;
 • sape uscate;
 • placi de ipsos;
 • placi ceramice neabsorbante.

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA
Adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 adera la toate suprafetele rezistente, curate, uscate sau umede, lipsite de substante antiaderente (grasimi, bitum, praf). Inainte de aplicarea adezivului, se vor indeparta straturile cu rezistenta mecanica slaba. Neregularitatile pana la 1 cm adancime pot fi reparate cu adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 in ziua anterioara placarii. Amorsarea stratului suport este necesara pentru:
• tencuieli de ciment, var (varsta minima 28 de zile);
• sape de ciment (varsta minima 28 de zile);
• beton (varsta minima 6 luni)
• beton celular (B.C.A.);
• placi de ipsos (umiditate maxim 2%).
Timpul de uscare a amorsei este de 4 pana la 12 ore.
Amorsarea nu este necesara pentru:
• gips-carton (cand se adauga CC 83);
• placari ceramice anterioare (cand se adauga CC 83);
• placari anterioare cu piatra naturala.

MOD DE APLICARE
Continutul ambalajului de adeziv pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 se va introduce in cantitatea masurata de apa curata, rece, sau in emulsia Ceresit CC 83 diluata cu apa (2 parti emulsie Ceresit CC 83/ 1 parte apa) si se va amesteca cu ajutorul unui rotator cu paleti, pana la obtinerea unei mase uniforme, fara aglomerari. Dupa un timp de asteptare de 5 minute, adezivul se va amesteca din nou, iar consistenta materialului se mai poate ajusta prin adaugare de apa. Adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 va fi intins pe suport cu ajutorul unei mistrii dintate. Marimea acestor dinti va fi aleasa in functie de marimea placilor de faianta sau gresie ce urmeaza a fi montate. In cazul in care atat marimea dintilor mistriei cat si consistenta adezivului pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 au fost corect alese, placa ceramica apasata pe adeziv nu se deplaseaza de pe suprafata verticala, iar adezivul acopera cel putin 65% din intradosul placii. Placile de faianta sau gresie ce urmeaza a fi montate nu se vor inmuia in apa. Ele vor fi montate pe adezivul pentru faianta si gresie Ceresit CM 9 in cadrul timpului deschis specificat (15-20 min). Placile de faianta sau gresie nu se vor monta etans. Rostul dintre ele va fi de 2-15 mm, in functie de marimea placilor de faianta sau gresie si de conditiile de exploatare. Rosturile vor fi chituite dupa cel putin 24 de ore, utilizandu-se chiturile Ceresit. Mortarul proaspat in exces se va curata cu apa, iar cel intarit cu mijloace mecanice.
Nota: Lucrarile vor fi executate in conditii uscate, la o temperatura a aerului si a suportului de la 5°C la 30°C. Toate datele si informatiile prezentate aici sunt raportate la o temperatura de 23°C si o umiditate relativa de 50%. In alte conditii parametrice, pot aparea unele modificari cu privire la perioada de priza. Adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 contine ciment, iar dupa amestecul cu apa are loc o reactie alcalina. De aceea, se recomanda evitarea contactului cu pielea si ochii. In cazul in care s-a produs contactul accidental cu ochii, acestia se vor spala cu apa din abundenta si se va consulta un medic. Pentru montarea placilor de faianta sau gresie in zone solicitate chimic, se vor folosi alti adezivi Ceresit. Continutul de Crom VI al adezivului pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 este sub 2ppm in timpul valabilitatii.

RECOMANDARI
Prezentele instructiuni de folosire stabilesc limitele de utilizare a adezivului pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 si modul recomandat de desfasurare a activitatii, dar ele nu pot inlocui in niciun caz calificarea si pregatirea executantului lucrarii. In afara recomandarilor prezentate, lucrarea va fi executata in conformitate cu stiinta constructiei si regulile de protectie a muncii. Producatorul garanteaza calitatea adezivului pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 dar nu poate influenta conditiile si modul lui de utilizare. In cazul unor situatii neclare (atipice) se recomanda efectuarea unor incercari proprii de utilizare a adezivului pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9.

DEPOZITARE
 • Adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 poate fi pastrat in spatii uscate timp de 12 luni.

AMBALARE
 • Adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 este ambalat in saci de 25 kg.

Acest produs a fost adaugat in catalogul nostre in data de luni 25 iunie, 2012.
Recenzii
Producatori

.
..
...
ARALEX
ARISTON
BAXI
BMETERS
CARGUS
DAIKIN
DEMIRDOKUM
FUJITSU
GREE
HENKEL
I.I.J.E.L
NORDSTAR
PROTHERM
SAUNIER DUVAL
SFA grup
YAMATO
Noutati!
Centrala termica BAXI POWER HT 1.1200FI 120 KW
Centrala termica BAXI POWER HT 1.1200FI 120 KW
24.035,00LEI
Cosul de cumparaturi
... este gol
Informatii despre producator
HENKEL
Alte produse
Recenzii
Scrie o recenzieScrie-ti parerea despre acest produs!

Copyright © 2020 Abian Instal
Powered by osCommerce