Abian Instal
  
   Home  | Contul Meu  |  Continutul Cosului  |  Plateste   
Categorii
Aparate aer conditionat (14)

APOMETRE - CONTOARE DE APA made in Italia (9)

Casa si Gradina (83)

CENTRALE TERMICE-Electrice-Gaz-Lemne-Carbuni-Cocs-Lignit-Peleti (28)

Feronerie (8)

JGHEABURI-BURLANE-TIGLA METALICA made in Romania (19)

PARTENER CARGUS (0)

POMPE APE UZATE (2)

RACORD (tub) FLEXIBIL din INOX (dublu perete) (3)

Radiatoare-Calorifere (3)

SOBE - SEMINEE (0)

USI METALICE de EXTERIOR (0)

COSURI de FUM (5)

Cautare rapida
 
Folositi cuvintele cheie pentru gasirea produsului.
Cautare Avansata
Notificari
NotificariNotifica-ma cu informatii despre Accesorii Cos de fum
Informatii
Transport & Livrare
Informatii generale
Modalitati de plata
Contactati-ne
Sitemap Dinamic
A.N.P.C.
Accesorii Cos de fum
[granulatie ceramica-vibropresare]
399,00LEI
*TVA inclus
*Nu include transport

Accesoriile cosului de fum Maestro:

-Capacul cosului de fum(este fabricat din beton cu armatura si dibluri ). -Palaria cosului de fum,(este fabricata din tabla zincata si este montata pe capacul cosului de fum cu dibluri si suruburi ).

-Dispozitiv Antiscantei si Antipasari( este fabricat din fier patrat pentru oprirea funinginei aprinse in interiorul cosului de fum si ca pasarile sa nu-si faca cuib in interiorul cosului de fum).

-Usa dubla a cosului de fum(este fabricata special din tabla de fier cu dimensiunea potrivita in elementele prefabricate ale cosului de fum).

-Tabla de trecere prin acoperis( in "V":15cmX10cm cu capete indoite pentru conducerea apei, "mama-tata"/4-buc).

-Sita Aerisitor- Antivacum.

Avantaje:

Motivele si avantajele reale a cosurilor de fum Maestro pentru care ne-au ales clientii nostri:

Aceste motive si diferentieri intre sistemele de cosuri de fum, va pot ajuta sa descoperiti avantajele reale Maestro si dezavantajele, de la un cos de fum la altul:

1:Cosul de fum Maestro este prefabricat cu INTERIOR CIRCULAR pentru TIRAJ mai eficient decat cosurile obisnuite patrate. Cosul de fum cu interior circular are tiraj si mai eficient si mai sigur decat cosul de fum cu interior patrat.

Cosul de fum cu interior circular nu numai ca are tiraj mult mai bun decat cosul de fum cu interior patrat dar este mult mai usor de intretinut si de curatat decat cele cu interior patrat.

Datorita acestui fapt eliminati 100% riscul de a se autoaprinde funinginea depusa la colturile patrate dar, asta nu inseamna ca nu trebuie periodic supravegheat si curatat.

Va reamintim faptul ca autoaprinderea funinginei depuse in interiorul  cosului de fum poate sa aiba un efect fatal celor din jur

De retinut, cosul de fum cu interior circular este mult mai sigur la evacuarea fumului decat cosul de fum cu interior patrat !

2:Lucrul esential la siguranta cosurilor de fum este ca acestea fie armate pe interior cu fier si beton,respectiv sa aiba POSIBILITATE DE ARMARE in interiorul acestuia.

De ce in interiorul acestuia?!..- pentru a se pastra intact exteriorul cosului de fum respectiv.

Cosul de fum armat la colturi cu fier si beton are o rezistenta mult mai buna la incalziri si raciri repetate decat la cosurile de fum care nu sunt armate. Armarea in exterior cu diferite improvizati strica mult aspectul cosului de fum si aspectul casei, plus ca armarea in exterior nu este atat de eficienta fata de cea din interiorul acestuia.

ATENTIE!!!

-Nu montati cosuri de fum sau sisteme de cosuri de fum fara armatura de rezistenta, elementele sau bucatile din care este facut cosul de fum se pot forfeca intre ele la incalziri si raciri repetate indiferent de materialul din care este fabricat.

De retinut!! -Cosul de fum trebuie sa aiba armatura din  fier si beton! Acest lucru este indicat sa fie facut chiar de jos de la fundatia cosului de fum pana in varful acestuia.

3: La realizarea cosurilor de fum este esential si materialul din care este fabricat dar si grosimea acestuia.

Cosurile de fum confectionate din materiale slabe si subtiri nu sunt rezistente ba chiar sunt fragile si sunt sortite pieririi inainte de timp, grosimea peretilor acestora este foarte importanta.

Evitati sa achizitionati cosuri de fum prea subtiri sau chiar fragile din alte materiale necorespunzatoare, de exemplu: aluminiu, beton, lemn, tabla subtire sau din materiale inflamabile.

De retinut !! -Pentru rezistenta cosurilor de fum este necesara si grosimea peretilor dar si materialul din care este fabricat.

Recomandam sa nu montati cosuri de fum fabricate din materiale necorespunzatoare subtiri si fragile sau doar tuburi de fum fara izolatie pentru ca acestea se pot crapa la simple lovituri din greseala sau la rezemarea unor obiecte peste cosul de fum. De exemplu: daca cosul de fum la o simpla lovitura cu ciocanul se crapa sau se sparge, ulterior se pot crea neplaceri si cheltuieli semnificative.

4:Cosul de fum trebuie sa fie dotat cu TOATE ELEMENTELE NECESARE DE ULTIMA GENERATIE

Aceste dotari cu elementele speciale sunt foarte importante si necesare pentru o viata a cosului de fum indelungata dar si pentru siguranta acestuia.

5:Nu in ultimul rand, PRETUL (Total) al Cosului de fum cu o oferta completa raportata la Calitatea acestuia .

Inainte de achizitia cosului de fum este bine sa luati in calcul nu doar pretul pe metru liniar, este foarte bine daca calculati si faceti o diferenta si in ceea ce se ofera contra sumei achitate.

Este bine daca achizitionati dintr-un singur loc toate elementele si toate accesoriile sistemului complet astfel veti evita deplasarile si neplacerile ulterioare la montarea cosului de fum complet.

- IATA AVANTAJELE MAESTRO FATA DE ALTE COSURI DE FUM:

TUB SAMOTA + VATA MINERALA + STRUCTURA BETON

-1: PRETUL COSULUI DE FUM IN METRUL LINIAR SI PRETUL ACCESORIILOR NECESARE DE CARE ESTE NEVOIE ,-USA COSULUI, CAPAC, PALARIE , ETC.

-2:PRETUL COSULUI DE FUM MAESTRO ESTE IN LEI/ METRU-LINIAR, IAR LA ALTE SISTEME SUNT IN EURO!!!NU IN LEI!!!

-3:COMPONENTELE MAESTRO SUNT MULT MAI SIMPLE, -SUNT FABRICATE DINTR-O BUCATA SI ACEST FAPT AVANTAJEAZA MONTAJUL ACESTORA PE ACOPERIS .

-SISTEMUL MAESTRO ESTE MAI USOR DE MANEVRAT PE SOL SI PE ACOPERIS, DECAT SISTEMUL CU TUBULATURA +VATA MINERALA+STRUCTURA BETON PENTRU CA ESTE IMPREUNA FABRICAT CU EXTERIORUL COSULUI DE FUM!

-4:ARMAREA COSULUI DE FUM MAESTRO ASIGURA REZISTENTA MAI BUNA DECAT CU TUBULATURA REZEMATA CU VATA MINERALA, ADICA TUBULATURA ESTE ARMATA SI PRINSA ,NU DOAR REZEMAT SI FIXAT CU VATA MINERALA PE STRUCTURA DE BETON.


AVANTAJELE MAESTRO FATA DE COSURILE TIP- INOX:


- MAI BUNA PROTECTIE LA ZGOMOT!

- NU EXISTA RISCUL FENOMENELOR DE COROZIUNE CE POT APAREA IN PUNCTELE DE SUDURA SAU LA IMBINAREA PRIN FALTUIRE!

- STABILITATE SI REZISTENTA MAI MARE LA FIXAREA ELEMENTELOR!

-TIRAJ MULT MAI BUN SI MAI SIGUR!

-NU EXISTA FENOMENUL DE SCURGERE A GUDRONULUI INTRE ELEMENTELE DE COS , SAU PESTE CAPAC, PESTE COSUL DE FUM SAU ACOPERISUL CASEI.

-NU IN ULTIMUL RAND PRETUL COSULUI DE FUM/METRU-LINIAR SI PRETUL ACCESORIILOR DIN INOX

-LA RUBRICA INOX , PUTETI VIZIONA SI PUTETI FACE DIFERENTA INTRE COSUL DE FUM MAESTRO SI COS DE FUM DIN INOX, PUTETI VEDEA DUPA UN AN DE UTILIZARE CUM ARATA UN COS DE FUM DIN INOX.(O POZA SPUNE MAI MULT DECAT O MIE DE CUVINTE).


AVANTAJELE MAESTRO FATA DE COSURILE DE FUM TRADITIONALE DIN CARAMIDA:


-CONSTRUCTIE MULT MAI RAPIDA .

- SECTIUNEA INTERIOARA CIRCULARA REDUCE PIERDERILE DE TIRAJ!

- FUNCTIUNE MULT MAI BUNA CU INTERIOR CIRCULAR!

- INTERIOR CIRCULAR MULT MAI USOR DE INTRETINUT SI CURATAT

- ARE DURATA DE VIATA MAI MARE!

- DIMENSIUNI EXTERIOARE MAI REDUSE!

STABILITATE SI REZISTENTA MAI MARE LA FIXAREA ELEMENTELOR .

-POSIBILITATE DE ARMARE A COSULUI DE FUM IN PARTEA INTERIOARA, PRINSA CU PARTEA EXTERIOARA LAOLALTA.

-NU EXISTA FENOMENUL DE SCAPARI ALE GAZELOR SAU A FUMULUI DE EVACUARE INTRE CARAMIZILE MONTATE SI FIXATE UNA PESTE ALTA.

ATENTIE!-

CARAMIZILE MONTATE CU MORTAR IN CARE ESTE INTRODUS VAR NU ESTE SUFICIENT DE SIGUR PENTRU CENTRALELE PE GAZ SAU PE COMBUSTIBIL SOLID PRIN GAZEIFICARE,PENTRU CA VARUL ISI PIERDE PROPRIETATILE IN CONTACT CU ACIZII CE REZULTA DIN ARDEREA COMBUSTIBILILOR OBISNUITI SI DESPRIND CARAMIZILE FIXATE UNA PESTE ALTA CU INCALZIRI SI RACIRI REPETATE.....

-PRETUL TOTAL AL MATERIALELOR DIN CARAMIDA SI ACCESORII+MONTAJUL ACESTORA !

-COSUL DE FUM MAESTRO ESTE MAI RAPID SI MAI USOR DE MONTAT SI NU ARE GABARIT  EXTREM DE MARE .

.......................................................................................................................
Sistemul de Cosuri de fum Maestro este o solutie Practica, Sigura si Rezistenta, foarte rapida din punct de vedere constructional si foarte Avantajos din mai multe puncte de vedere fata de alte cosuri de fum existente pe piata.

Materialele prime utilizate la fabricarea elementelor nu sunt toxice, poluante si nu sunt cuprinse in lista materialelor cancerigene, nu degaja noxe care sa dauneze sanatatii oamenilor si a mediului inconjurator, nu prezinta riscuri de accidentare pentr utilizatori.

Iata materialele prime din care este prefabricat prin vibropresare cosul de fum Maestro:

-Granulatie Ceramica 85%,

-Sort 1-2(nisip)3%,

-Ciment de calitate 52.5(cel mai tare existent pe piata)10%,

- Adezivi si Aditivi flexibili Speciali in acest scop1% ,

- Super Plastifianti 1%,

- Apa (pt. Mixare).

Procesul de fabricatie se desfasoara conform tehnologiei experimentate de catre intreprindere care isi exercita si controlul de calitate asupra produsului dealungul procesului de fabricatie conform sistemului propriu de norme de calitate certificat. STAS INTERN MAESTRO.

Incercarile severe la care au fost supuse elementele in timpul experimentarii, socuri mecanice, incalzire respectiv racire brusca , tratamente cu produse chimice, au demonstrat calitatea viabila a produsului dar si din partea cumparatorilor avand numai aprecieri pozitive despre produs.

INSTRUCTIUNI DE MONTARE A COSULUI DE FUM MAESTRO

Dupa ce s-a stabilit locatia unde va fi montat cosul de fum, trebuie verificat daca betonarea solului permite o fundatie sigura si rezistenta necesara constructiei.

Va recomandam sa consultati un specialist in domeniul de rezistenta pentru o dimensionare corecta a fundatiei.

De obicei recomandam fundatii care sa aiba o adancime de aproximativ 80cmX80cmX80cm, cu armatura si ciment adaugat suficient de mult incat sa fie rezistent in timp.

Montarea sistemului complet se poate face cu adeziv super flexibil CM 16, CM 17 dar si cu alte produse asemanatoare.

COSUL DE FUM MAESTRO SE MONTEAZA ASTFEL:

1:Primul element va fi un element prelungitor(element plin) din metrul liniar necesar ridicarii cosului de fum de la nivelul solului.

2:Fixati elementul Picurator

3:Fixati elementul Aerisitor-Antivacum

4:Fixati elementele cu gaura patrata necesare usii de curatare si vizitare, dupa care se va ridica cosul de fum cu ajutorul elementelor prelungitoare pana la nivelul necesar legaturii de racordare la focar.

5:Fixati elementele cu gaura rotunda necesare racordarii cosului de fum la focarul respectiv.

                       nota- Daca nu este achizitionat sistemul de incalzire (focarul) si nu se cunoaste locul exact de racordare in cosul de fum si nici dimensiunea de racordare a acestuia, atunci recomandam ca elementele cu gaura de racordare sa fie montate la aproximativ 20-25cm de la plafonul camerei(in jos).

6:Fixati elementele prelungitoare pana la inaltimea necesara trebuind sa depaseasca cu cel putin 60cm punctul cel mai inalt al cladirii respective (coama casei).

7:Fixati capacul cosului de fum cu palaria aferenta, impreuna.

8:Fixati dispozitivul Antiscantei si Antipasari necesar opririi funinginei aprinse in interiorul cosului de fum (acest fenomen apare de regula atunci cand cosul de fum nu este curatat cu regularitate).

9:Fixati tabla de trecere prin acoperis (vezi instructiuniile de montaj a tablei de trecere).

                        nota- Fixarea tablei de trecere prin acoperis se va face dupa taierea acesteia la dimensiunea potrivita respectand inclinatia acoperisului.

...................................................................................................................        

 Montarea intregului sistem de evacuare gaze arse si al primului element Picurator :

Elementului Picurator i se va turna in interiorul acestuia beton simplu pana la nivelul picuratorului prefabricat cu gaura de picurare in asa fel incat sa fie format SOLUL COSULUI DE FUM INCLINAT spre gura de picurare.

Solul cosului de fum in partea interioara a acestuia trebuie sa aiba o inclinare spre gura de picurare.

Fixarea elementelor, este indicat sa se faca unul peste celalalt folosindu-se in mod obligatoriu bolobocul din dotare, sa se preseze unul peste altul in asa fel incat sa iasa mult adeziv in partea interioara (circulara) si partea exterioara (patrata).

Dupa ce a iesit adezivul pe ambele parti ale fiecarui element neteziti surplusul de material in asa fel incat elementele sa fie COMPACTE unul peste celalalt.

Elementele cosului de fum Maestro sunt prefabricate cu poluri(rosturi) mari in exterior si in interior pentru ca adezivul CM17, atunci cand vor umple aceste goluri sa aiba o PRIZA MAXIMA pe ambele parti. Practic, adezivul cu care se finiseaza si se netezeste cosul de fum trebuie sa intre in aceste poluri si sa "prinda" cu siguranta maxima elementele intre ele.

Pe partea exterioara recomandam ca la final, cosul de fum sa fie finisat cu tencuiala decorativa sau placat cu piatra naturala.

Cosurile de fum Maestro sunt prefabricate si special concepute pentru a avea o priza maxima la imbinare.

Dupa finisare cosul de fum va avea in mod obligatoriu forma neteda (lisa).

Tot sistemul si toate accesoriile pana la Palaria cosului de fum se pot monta cu adezivul flexibil CM 16-17 sau cu alti adezivi asemanatori super-flexibili special conceputi in acest scop.

...........................................................................................................................

Recomandari la fixarea fierului beton striat de Q 8mm si turnarea cimentului lichid in locasul de armatura  :

     - Dupa ce s-au construit aproximativ 2-3metri cos de fum, fixati coltarele din aluminiu (fara plasa) pe exterior si neteziti cosul de fum.

      -Atentie!! -doar dupa netezirea si tencuirea cosului de fum in exterior (practic se va trage tinci cu gletiera in strat subtire ), se poate turna adezivul lichid in locasul de armatura.

      -Daca nu neteziti-tencuiti partea exterioara se poate intampla sa se scurga in afara lichidul turnat din locasul de armatura.

      -Inainte de turnare, fixati fierul beton striat de Q 8mm in fiecare locas de armatura din cele patru colturi si miscati in sus si in jos in asa fel incat sa refaceti locasul de armatura.

      -Dupa fixarea fierului beton, se umple complet locasul de armatura cu cimentul lichid turnat in locasul de armatura.

      -Nu este indicat sa montati fier beton mai gros de Q 8mm pentru ca trebuie sa ramana loc si adezivului (cimentul lichid) turnat. In caz contrar se va pierde rezistenta cosului de fum.

      -Nu turnati cimentul lichid in locasul de armatura inainte de re-formarea locasului de armatura si intarirea adezivului intre elementele montate! 

     -Daca turnati inainte de uscarea adezivului din montare, cimentul lichid turnat se va scurge in afara si va lasa goluri intre elemente.

     -Nu turnati doar apa sau lichid prea subtire in locasul de armatura fara adeziv (ciment) suficient!!.

     -Adezivul propriu zis(cimentul) va intari elementele si va ampiedica forfecarea elementelor.

     -Cu ajutorul linearului(dreptarului) fixat in boloboc, veti reusi sa montati cosul de fum in timp record, intr-o zi se pot monta 5-7m, chiar si 10metri din cosul de fum.

...........................................................................................................................

                Recomandam respectarea urmatoarelor instructiuni de folosire la montarea cosului de fum Maestro: 

Sa nu montati cosul de fum cu meseriasi care nu citesc sau care nu respecta instructiuniile de montaj si mai ales, care nu isi asuma raspunderea pentru serviciul efectuat.

Sa inspectati si sa curatati cosul de fum ori cate ori este nevoie si sa consultati hornarul specializat .

Sa nu ardeti gunoi menajer in centrala sau alte materiale periculoase in cosul de fum.

Sa pregatiti lemnele pentru iarna din timpul verii, utilizand lemne cu umiditate minima.

Sa adoptati tipul de cos de fum adecvat pentru centrala dumneavoastra si sa stabiliti inaltimea acestuia peste coama casei cu cel putin 0,6 ml.

Sa nu montati centrale uzate, modele vechi sau second hand care nu se pot regla in nici un fel, mai ales la temperatura apei din centrala, aceste centrale pot sa fiarba apa evacuand-o in cosul de fum in stare lichida sau aburi.

Atentie!

Recomandam reglarea centralei in asa fel incat sa nu fiarba apa si sa nu urce peste 80 de grade celsius, pentru ca se pot forma aburi si din aceasta cauza, la evacuarea ei poate inunda partial sau complet evacuarea, ceea ce reduce durata de viata a cosului de fum.

Sa finisati si sa izolati cosul de fum pe partea exterioara cu vata bazaltica, polistiren ignifug (antifoc) sau alte izolatii care nu prezinta pericol de foc si de aprindere, sau cel putin placati-l cu piatra naturala.

 ........................................................................................................................

INSTRUCTIUNI DE MONTARE A TABLEI DE TRECERE PRIN ACOPERIS:

Tabla de trecere prin acoperis va fi dimensionata dupa inclinatia acoperisului si va fi fixata prin taierea bucatilor. (dupa dimensiunile luate la fata locului).

Aceste dimensiuni se pot executa doar dupa montarea cosului de fum.

Fixarea se poate face prin doua procedee:    -fixare cu pop nituri

                                                                - sau fixarea prin indoirea tablei la colturi.

Tabla de trecere trebuie sa fie in stransa legatura cu peretele cosului de fum in asa fel ca apa sa nu poata sa patrunda.

              - fixarea prin indoirea tablei se procedeaza la fel ca in cazul pop-niturilor doar ca imbinarile se vor face prin indoirea tablei una peste cealalta.

Dupa terminarea instalarii tablei de trecere prin acoperis se va testa cu apa turnata peste tabla si acoperis.

Alte recomandari:

 -Va rugam ca inainte de alegerea cosului de fum, sa luati in considerare avantajele Maestro fata de alte tipuri si de alte sisteme existente pe piata interna si sa retineti urmatoarele lucruri utile care sunt foarte importante facand diferentiere intre cosurile Maestro si cosurile existente pe piata.

-Aceste evaluari reale va pot ajuta la alegerea cosului de fum adecvat, ideal pentru casa Dumneavoastra si familia Dumneavoastra.

-Va invitam la rubrica de AVANTAJE sa descoperiti avantajele Maestro fata de alte tipuri de cosuri de fum existente pe piata interna.

-Procesul de fabricatie se desfasoara conform tehnologiei experimentate de catre intreprindere care exercita si controlul de calitate asupra produsului, dealungul procesului de fabricatie conform sistemului propriu de norme de calitate si certificate STAS INTERN MAESTRO.

-Incercarile severe la care au fost supuse elementele in timpul experimentarii, socurile mecanice, incalzire respectiv racire brusca, tratamente cu produse chimice, au demonstrat calitatea viabila a produsului.

CONCLUZII :

Datorita materialelor si adezivilor din care este fabricat cosul de fum ceramic aveti Certificatul de Calitate si Conformitate ISO9001 CE CORESPUNDE CERINTELOR AGREMENTULUI TEHNIC Nr.016-01/0682-2004 eliberat DE ICECON SA BUCURESTI DIN 02.06.2008

........................................................................................................................ 

ATENTIE!! ATENTIE!! ATENTIE!!

Extras din Hotararea Guvernului nr.537/2007 din 06/06/2007

Art.1.-Constituie contraventii la normele de prevenire si stingere a incendiilor urmatoarele fapte si se sanctioneaza dupa cum urmeaza:

al.2.-.......cu amenda de la 500 lei la 1000 Lei:

litera i.) -neexecutarea verificarii,repararii si curatarii periodice, cel putin o data pe an a cosurilor pentru evacuarea fumului, precum si nerealizarea elementelor de izolare termica a acestora.

............................................................................................................................. 

                                       Sisteme de Cosuri de fum din Granulatie Ceramica.

                  Garantia nu se refera la pagubele cauzate de calamitati naturale, furtuni,cutremure ,inundatii etc...

                   Te rog, inainte de intrebari....- vezi ,poate am dat deja raspuns la intrebarile tale, la  rubrica FAQ

FAQ

Întrebări frecvente:

1:Din ce materiale sunt prefabricate elementele cosurilor de fum Maestro?

-Materialul de baza din care este fabricat cosul de fum este granulatia ceramica.

-In materialul de baza sunt mixate si alte materiale necesare acestui scop, care permit flexibilitatea cosului de fum.


2:De ce din Granulatie Ceramica?

-Granulatia ceramica permite incalzirea cosului de fum in partea interioara circulara si acest fapt ajuta la formarea tirajului natural .

-Materialele ceramice au proprietati foarte bune in functionarea cosurilor de fum 
-Granulatia Ceramica  opreste caldura in interiorul cosului de fum si ajuta la mentinerea tirajului natural .

-Tirajul natural ofera o buna functionare a cosurilor de fum .

3:De ce sa montez cos de fum Maestro? De ce sa nu montez din caramida?

-Caramida va costa mult mai mult . Caramida este mult mai greu de montat. Caramida nu va permite a avea cos de fum cu Interior Circular, tiraj optim si natural.
-Efectiv, din caramida nu se poate construi un cos de fum cu interiorul circular(rotund), deci, veti pierde din tiraj si din aceasta cauza se va depune funingine inainte de timp dupa care veti fi nevoit sa curatati mult mai des cosul de fum, practic nu veti reusi sa curatati si in “colturile” sale, iar astfel riscati autoaprinderea funinginei.

 -Cosul de fum din caramida nu va fi armat de jos pana la varful acestuia si nu va avea armatura introdusa,deci, nu veti avea elementele necesare functionarii corecte a centralei dumneavoastra.

-4:De ce are cosul de fum armatura? De ce este necesara aceasta armatura? De ce are gauri in cele patru colturi?

Aceste gauri, in cele patru colturi, noi le-am botezat “locas de armatura”

-In locasul de armatura recomandam sa fie fixat fier beton striat de Q8mm si pe linga fier se fie turnat ciment lichid sau adeziv lichid pana ce se va umple complet acest locas de armatura (astfel realizam siguranta cosului de fum)
-Dupa uscarea cimentului lichid turnat in locasul de armatura se formeaza rezistenta si siguranta cosului de fum Maestro.
-Fierul striat de Q8mm cu cimentul turnat si intarit nu permite forfecarea elementelor, astfel incat se pot realiza cosuri de fum cu inaltimi considerabile. 

-5:De ce sa aleg sistemul Maestro si nu alte sisteme ?

-Sistemul Maestro este o solutie Practica si Completa  cu toate accesoriile sale intr-un singur loc .

-Raportul Calitate/Pret este super-OK, fiind mult mai “aproape de buzunar” decat oricare alte variante. 

-Sistemul Maestro este usor de montat. .

-6:Aveti permanent pe stoc cosuri de fum Maestro?

-Da. Ne straduim sa avem permanent in stoc cantitatile necesare satisfacerii clientilor nostri.

-7:Ce documente se emit la cumparare si ce termene de garantie? In ce conditii sunt garantate ?

-Intocmim Factura -Chitanta -in mod obligatoriu.

-Instructiunile de Montaj detaliate si cu o schita pentru montare.

-Certificatul de Garantie si Declaratia de Conformitate, este valabila doar cu respectarea termenelor si a conditiilor de garantie .

- Garantia este acordata in termene generale fara Reclama in acest sens si este de 13 luni de la data achizitiei.(Nu dorim sa facem reclama in acest sens.)

- Garantia este valabila doar cu respectarea a Termenelor si a Conditiilor de Garantie scrisa, semnata si stampilata de catre producator - de montator- si de beneficiar-utilizator.

Acest formular de conditii semnat si stampilat de catre firma producatoare il puteti primi in scris, pe mail, oriunde, oricand la cerere inainte sau dupa achizitionarea produselor.


-8:Cind se poate face livrarea?

In cel mai scurt timp posibil, maxim 2-5 zile in functie de cantitatea comandata. .

-9:Cum se poate face plata?

-Prin Cont Bancar sau Cash .(doar atat)

Excludem varianta de achitare cu instrumente de plati sau oricare alte forme si instrumente de plata.

harta_contact_abian.JPG

 

Acest produs a fost adaugat in catalogul nostre in data de vineri 30 septembrie, 2011.
Recenzii
Producatori

.
..
...
ARALEX
ARISTON
BAXI
BMETERS
CARGUS
DAIKIN
DEMIRDOKUM
FUJITSU
GREE
HENKEL
I.I.J.E.L
NORDSTAR
PROTHERM
SAUNIER DUVAL
SFA grup
YAMATO
Noutati!
Centrala termica ARISTON BIS 24FF 24 KW
Centrala termica ARISTON BIS 24FF 24 KW
1.999,00LEI
Cosul de cumparaturi
... este gol
Informatii despre producator
I.I.J.E.L
I.I.J.E.L Homepage
Alte produse
Recenzii
Scrie o recenzieScrie-ti parerea despre acest produs!

Copyright © 2020 Abian Instal
Powered by osCommerce